Huisartsen Koggeschip – Goede zorg dichtbij – Colmschate
Header afbeelding
Huisartsen Koggeschip
Koggeschip 222 7429BG
Colmschate

Uw huisarts in Colmschate

Bij SPOED bel de praktijklijn en kies optie 1

BIJ LEVENSBEDREIGENDE SITUATIES: BEL 112!


HUISARTSEN  KOGGESCHIP

In huisartsenpraktijk Koggeschip zijn dokter Jonker en dokter Tuynman de praktijkhoudende artsen. Daarnaast werken dokter Sijbesma, dokter Luijsterburg en dokter Donkerbroek als huisarts in vaste waarneming.  Dokter Tuynman zal met ingang van 1 januari 2024 geen spreekuren meer houden, zijn patiënten zullen door dokter Donkerbroek gezien worden. Dokter Tuynman blijft wel betrokken bij de praktijk.

In geval van afwezigheid nemen dokter Jonker en dokter Tuynman voor elkaar waar en ook de vaste waarnemende huisartsen springen dan extra bij. Hierdoor kan het voorkomen dat uw consult plaatsvindt met een andere arts dan uw eigen arts. U kunt bij het maken van een afspraak uw voorkeur voor een arts aangeven.

AFSPRAAK MAKEN OF OVERLEGGEN

Doordeweeks kunt u tussen 8.00 uur en 16.00 uur contact opnemen met de assistentes voor het maken van een afspraak,  of om te overleggen. Tussen 10.00 uur en 10.30 uur en tussen 12.30 en 13.00 uur is de praktijk alleen voor spoed bereikbaar vanwege koffie en lunchpauze.

Na 17:00 uur, in het weekeinde en tijdens feestdagen kunt u voor SPOED  bellen met de Centrale Huisartsenpost Salland: 0570 501 777

 

Dokter Tuynman / Dokter Donkerbroek 0570 799030
Dokter Jonker 0570 799031
Receptenlijn Jonker en Tuynman 0570 799036

 

SPREEKUURTIJDEN HUISARTSEN KOGGESCHIP

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
7 tot 17 uur 7 tot 17 uur 8 tot 17 uur 7 tot 17 uur 8 tot 17 uur

 

AANWEZIGHEID HUISARTSEN:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Dokter Donkerbroek Dokter Donkerbroek Dokter Donkerbroek
Dokter Jonker Dokter Jonker Dokter Jonker

Dokter Sijbesma

 

Dokter Sijbesma Dokter Sijbesma Dokter Sijbesma
Dokter Luijsterburg Dokter Luijsterburg

 


Onze huisartsenzorg

Wanneer u bezorgd bent over uw gezondheid kunt u veel informatie vinden op Thuisarts.nl. U kunt hier ook lezen of u de huisarts moet bellen. Uiteraard kunt u ons altijd bellen als u twijfelt of als uw klachten erger worden.

Wanneer u ons belt, stelt de assistente u een aantal vragen. Zo weet zij welke zorg op dat moment het beste bij u past, bijvoorbeeld een advies via de telefoon, een videoconsult, een afspraak op de praktijk of bij u thuis. Soms hulp van een andere zorgverlener. Als het nodig is overlegt ze met de huisarts.

Het is voor ons organisatorisch niet mogelijk u te helpen als u zonder afspraak naar de praktijk komt. Maak altijd van te voren een afspraak door met de assistent te bellen.

Ook kunt u via MGN een vraag stellen door middel van een e-consult via MijnGezondheid.Net. Hierbij kunt u ook een foto meesturen. Om hiervan gebruik te maken dient u zich aan te melden bij Mijngezondheid.net.

Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje Mijngezondheid.net .

 


Het Corona virus

Heeft u vragen over het Corona virus? U kunt veel informatie vinden op  thuisarts.nl en rivm.nl.

 


Opleidingspraktijk

Wij vinden het belangrijk om personeel op te leiden voor huisartsenpraktijken.

Bij huisartsen Koggeschip werkt regelmatig een huisarts in opleiding. Dit is een afgestudeerde arts die zich specialiseert tot huisarts. Dokter Jonker leidt de huisarts op. De huisarts in opleiding ziet zelfstandig patiënten van dokter Jonker. Als u daar bezwaar tegen heeft, mag u dit laten weten aan de doktersassistent. Tevens loopt er regelmatig, voor de duur van 4 weken, een arts in opleiding mee. Het komt ook voor dat deze arts zelfstandig patiënten ziet of aanwezig is bij het consult met uw huisarts.

Tevens leiden wij doktersassistenten en praktijkondersteuners op.

Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking.