Afspraak maken – Huisartsen Koggeschip – Colmschate
Header afbeelding
Huisartsen Koggeschip
Koggeschip 222 7429BG
Colmschate

Afspraak maken

De openingstijden

Op werkdagen van 7:45 uur tot 17:00uur.
Koffiepauze en overleg van 10:00 uur tot 10:30 uur.
Lunchpauze van 12:30 uur tot 13:00 uur.

Telefoonnummers

Praktijk Tuynman 0570-799030
Praktijk Jonker 0570-799031
Receptenlijn 0570-799036

Als u een van de praktijknummers belt, komt u in een keuzemenu en wordt u in een wachtrij geplaatst. Blijf dus aan de lijn. Als u ophangt en later terugbelt, wordt u weer achteraan in de rij geplaatst.

Telefonisch een afspraak maken

Als u belt voor een afspraak op het spreekuur bij uw huisarts of praktijkondersteuner, zal de assistente altijd vragen naar de reden. Zij zal vanuit haar deskundigheid inschatten hoe snel u gezien moet worden en hoeveel tijd u nodig heeft. Voor sommige klachten kan zij u direct telefonisch advies geven of u inplannen op het assistenten spreekuur. Heeft u meerdere klachten, geeft u dit dan alstublieft goed aan, zodat er voldoende tijd uitgetrokken kan worden op het spreekuur en we de wachttijden in de wachtkamer zoveel mogelijk kunnen beperken.

Een afspraak afzeggen

Wilt u, als u niet op uw geplande afspraak kunt komen, de afspraak uiterlijk 1 dag van te voren afzeggen? Anders gaat er onnodige spreekuurtijd verloren, die ten koste gaat van andere patiënten. U kunt afzeggen door te bellen met de assistente of door een e-mail te sturen naar huisartsenkoggeschip@hcdo.nl. Doet u dit niet, dan zullen wij u de gemiste afspraak in rekening brengen. Ook als het een afspraak bij de POH Somatiek of de POH GGZ betreft. De rekening bedraagt €20 voor een enkel consult en €40 voor de dubbele consulten. Een afspraak bij de POH is altijd een dubbel consult. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.

Spoed buiten kantooruren

Medische zorg buiten kantooruren: Centrale Huisartsenpost Salland – telefoonnummer 0570-501777

Huisbezoeken

Mocht u om medische redenen niet in staat zijn naar de praktijk te komen dan kunt u de assistent vragen of de huisarts bij u thuis langskomt. Het aanvragen van een thuisvisite kan voor 11:00 uur.