Huisarts Jonker – Huisartsen Koggeschip – Colmschate
Header afbeelding
Huisartsen Koggeschip
Koggeschip 222 7429BG
Colmschate

Huisarts Jonker

Welkom op de pagina van huisarts Jonker

Dokter Tuynman en ik hebben elk onze eigen praktijk. Maar we werken intensief samen. Ook de praktijkondersteuners en assistentes zijn één team.

Ik ben niet alle dagen in de praktijk aanwezig; buiten de praktijk neem ik deel aan projecten met apotheek en bejaardentehuis (Huize Salland). Er is altijd een arts in het Koggeschip aanwezig, zodat de dagelijkse zaken zoveel mogelijk door kunnen gaan. Op de dag dat ik er niet ben doet dokter Sijbesma of dokter Luijsterburg het spreekuur. Zij werken zowel voor mij als voor dokter Tuynman. Ook kan het voorkomen dat er andere huisartsen het spreekuur doen, als ik afwezig ben op dagen dat dokter Sijbesma of Luijsterburg niet werken.

Meestal begeleid ik een huisarts in opleiding. Het kan zijn dat u door haar wordt gezien als u een afspraak maakt. Heeft u hier bezwaar tegen, meld dit dan bij de doktersassistent.

Werkdagen:

  • Maandag:   dokter Jonker
  • Dinsdag:     dokter Sijbesma/dokter Luijsterburg
  • Woensdag: dokter Jonker
  • Donderdag: dokter Sijbesma/dokter Luijsterburg
  • Vrijdag:       drs. Jonker

Daarnaast zijn er twee praktijkondersteuners Geestelijke gezondheidszorg: Regina Tolenaar en Nicky van Cimmenaede.

Praktijkondersteuner Diabetes/Hypertensie/ Asma/COPD: Femke Veldman, Joyce Mulder en Karin Nijenbrinks

Ook kunt u bij de assistenten terecht voor het uitspuiten van de oren, het maken van een uitstrijkje, het geven van een injectie, hechtingen verwijderen, wondcontrole, urine onderzoek.

Assistenten: Marja, Monique, Ilse, Chantal en Britt.

NHG- Praktijkaccreditering® voor huisartsenpraktijk Jonker per 1 augustus 2011

Aan Huisartsenpraktijk Jonker te Colmschate is de

NHG- Praktijkaccreditering® toegekend. Dit kwaliteitskeurmerk laat zien dat de praktijk actief werkt aan het verbeteren van haar kwaliteit.

In het accrediteringstraject is de praktijk getoetst op de huidige kwaliteit.

Het medisch handelen en de praktijkvoering en –organisatie is doorgelicht. Ook is er een enquête onder een aantal patiënten van deze praktijk gehouden, waarin zij hun oordeel over de kwaliteit van de praktijk en het werk van de huisartsen hebben gegeven. De praktijk heeft met al deze informatie een aantal verbeteringsplannen opgesteld, waarmee zij hun kwaliteit de komende tijd zullen verhogen.

Met hun inspanningen voldoen zij aan de criteria voor NHG- Praktijkaccreditering®. De huisartsen hebben meer inzicht gekregen in hun kracht en verbeterpunten. Patiënten hebben baat bij een optimale zorg.

DE NHG PRAKTIJKACCREDITERING IS IN 2018 en 2021 OPNIEUW TOEGEKEND.