Inschrijven / Uitschrijven – Huisartsen Koggeschip – Colmschate
Header afbeelding
Huisartsen Koggeschip
Koggeschip 222 7429BG
Colmschate

Inschrijven / Uitschrijven

Op dit moment zijn de praktijken van Huisartsen Koggeschip vol. De praktijken van zijn wel open voor patiënten die van buiten Deventer naar het postcodegebied 7421 t/m 7429 verhuizen. 


Inschrijven

Met het inschrijfformulier schrijft u zich in bij Huisartsenpraktijk Koggeschip drs. R.J. Jonker of drs. M.H.E. Tuynman.
Ons postcode gebied is 7421 t/m 7429.

Voor de inschrijvingen hebben we een aantal gegevens nodig. Deze vult u in op het inschrijfformulier dat u kan downloaden onderaan deze pagina. Wij verzoeken u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en in te leveren aan de balie van de praktijk. Laat uw vorige huisarts weten dat u zich uitschrijft en geef ook uw nieuwe huisarts door.

Neemt u bij het inleveren aan de balie, ook een legitimatie bewijs mee.

Stelt u een kennismakingsgesprek met de huisarts op prijs, neem dan gerust contact op met onze praktijk. Onze assistent plant graag een afspraak voor u in.

Toestemming LSP (landelijk schakel punt)

Het uitwisselen van gegevens tussen zorgverleners is van groot belang om een goede behandeling te kunnen geven, bijvoorbeeld in acute situaties. Deze gegevensuitwisseling vindt echter niet plaats zonder dat u daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. U kunt deze toestemming geven via uw inschrijfformulier. Meer informatie over toestemming LSP: www.volgjezorg.nl

Identificatie

Ontvangt u medische zorg, dan moet u zich kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs (paspoort, Nederlandse identiteitskaart of rijbewijs). Dit heet de identificatieplicht in de zorg. Als zorgverlener moeten wij kunnen aantonen dat aan de identificatieplicht is voldaan. Daarom leggen wij het soort en het nummer van uw identiteitsbewijs vast in de administratie.

Voor kinderen tot 12 jaar kunnen ouders de identificatie regelen, heeft u kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar, dan verzoeken wij u samen te komen tijdens uw bezoek aan de praktijk. Kinderen van 16 jaar en ouder moeten zelf komen om zich te identificeren.

Download Inschrijfformulier Koggeschip 20231222

Download Uitschrijfformulier